Zwart wit workshops2

WORKSHOPS

 

 

KOMENDE individuele WORKSHOPS

Onze workshops geven jou handvatten die je direct kan toepassen in de praktijk. Tijdens een workshop ga je een dagdeel praktisch aan de slag met een specifiek vraagstuk of onderwerp. We kijken naar de competenties en vaardigheden die je al in huis hebt en hoe je deze optimaal kan inzetten in jouw situatie. Door middel van oefeningen en persoonlijke coaching vertalen we de theoretische vakkennis naar concrete acties en leren we jou hoe je de communicatie kan afstemmen op jouw doelgroep.

WORKSHOP TRAINER(S) PRIJS PLANNING
Communicatie met je stakeholders Mirjam Bekkenkamp €399 (excl. btw) N.t.b.
Specificeren & Aannames voorkomen Mirjam Bekkenkamp €399 (excl. btw) N.t.b.

 

workshops voor het team

Een goede basis als team is ontzettend belangrijk om goed Functioneel Beheer en Informatiemanagement neer te kunnen zetten. Daarom verzorgen wij al onze workshops ook incompany, voor het hele team! Bekijk onze menukaart voor alle workshops en stel zo het ideale traject samen voor jouw team. Janouk kan jou ook zeker meer vertellen over de menukaart en de mogelijkheden.

.  

COMING SOON: online IV academy!

Wil jij naast het volgen van een workshop jouw vakinhoudelijke kennis nog verder verbreden? Binnenkort kun je ook vanuit huis deelnemen aan onze online trainingen! Via de online IV academy selecteer jij de lessen of complete trainingen die aansluiten bij jouw ontwikkeling. We zijn achter de schermen hard aan het werk om voor jou de ideale online leeromgeving vorm te geven. Wil jij van ons een seintje ontvangen als je gebruik kan gaan maken van de online IV academy? Schrijf je alvast in via deze link

ONZE TRAINERS

trainer-mirjam-click
trainer-mirjam-click

Mirjam

Trainer

This is the team member's short biography. It's a chance to connect the people visiting your website with your team. Having the info pop up in this window instead of another webpage is great user experience for the visitor.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

trainer-martijn-click
trainer-martijn-click

Martijn

Trainer

Martijn is een échte vakidioot in Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Zijn passie en enthousiasme voor het vak is aanstekelijk en dit helpt hem om zijn kennis en kunde op de juiste manier over te brengen aan zijn (aankomende) vakbroeders en -zusters. Martijn is volgens eigen zeggen geen “framework fetisjist” maar juist iemand die vakinhoudelijke uitdagingen pragmatisch aanvliegt met als basis de dagelijkse praktijk. Want Martijn is dagelijks actief bij opdrachtgevers. Concrete handvatten die direct in de praktijk te brengen zijn, is dan ook wat je kunt verwachten van Martijn.

trainer-bert-click
trainer-bert-click

Bert

Trainer

Bert heeft ruim 30 jaar ervaring binnen het vakgebied Informatiemanagement en Functioneel Beheer, en wordt er nog altijd door geboeid. Hij richt zich in zijn dagelijks werk vooral op het inrichten en verbeteren van de relatie tussen business en ICT, waarbij alle aspecten van het vak aan bod komen. Het creëren van duidelijkheid, samenwerking en werkbare en passende oplossingen zijn hierbij de leidende thema’s. Het gaat immers niet om techniek maar om mensen. Zij moeten in staat worden gesteld om de gewenste bijdrage en toegevoegde waarde te kunnen leveren aan de gehele keten van informatievoorziening en de daardoor ondersteunde bedrijfsprocessen. Hierbij speelt het delen van kennis en ervaring een belangrijke rol. In deze 30 jaar heeft Bert dan ook met veel plezier diverse trainingen en workshops ontwikkeld en verzorgd m.b.t. het vakgebied.

Onze trainers zijn al jaren dagelijks werkzaam in het vakgebied en nemen je tijdens de opleiding mee in hun ervaringen. 

communicatie-met-je-stakeholders
Communicatie met je stakeholders
Leer hoe je meer kunt bereiken door goede communicatie met jouw stakeholders!
specificeren-en-aannames-voorkomen
Specificeren & Aannames voorkomen
Leer hoe je scherper kunt specificeren en ga aan de slag met de vraag achter de vraag achterhalen en de behoefte in kaart brengen!
workshops-iv-academy-janouk

PERSOONLIJK ADVIES

Welke workshop sluit aan bij jouw persoonlijke of teamontwikkeling? Janouk helpt jou kosteloos met het maken van de juiste keuze voor jezelf of voor jouw team. Zo weet je zeker dat de workshop bij gaat dragen aan jouw groeipad of dat van je team. 

Je kunt direct contact met Janouk opnemen voor een advies op maat!