Zwart wit workshops2

WORKSHOPS

 

 

workshops voor het team

Een goede basis als team is ontzettend belangrijk om goed Functioneel Beheer en Informatiemanagement neer te kunnen zetten. Daarom verzorgen wij al onze workshops ook incompany, voor het hele team! Bekijk onze menukaart voor alle workshops en stel zo het ideale traject samen voor jouw team. Janouk kan jou ook zeker meer vertellen over de menukaart en de mogelijkheden.

.  

online IV academy!

Wil jij naast het volgen van een workshop jouw vakinhoudelijke kennis nog verder verbreden? Je kunt ook vanuit huis deelnemen aan onze online trainingen! Via de online IV academy selecteer jij de lessen of complete trainingen die aansluiten bij jouw ontwikkeling. We zijn achter de schermen hard aan het werk om voor jou de ideale online leeromgeving vorm te geven,  maar je kunt nu al de eerste lessen volgen. Schrijf je direct in via deze link

ONZE TRAINERS

trainer-mirjam-click
trainer-mirjam-click

Mirjam

Trainer

This is the team member's short biography. It's a chance to connect the people visiting your website with your team. Having the info pop up in this window instead of another webpage is great user experience for the visitor.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

trainer-martijn-click
trainer-martijn-click

Martijn

Trainer

Martijn is een échte vakidioot in Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Zijn passie en enthousiasme voor het vak is aanstekelijk en dit helpt hem om zijn kennis en kunde op de juiste manier over te brengen aan zijn (aankomende) vakbroeders en -zusters. Martijn is volgens eigen zeggen geen “framework fetisjist” maar juist iemand die vakinhoudelijke uitdagingen pragmatisch aanvliegt met als basis de dagelijkse praktijk. Want Martijn is dagelijks actief bij opdrachtgevers. Concrete handvatten die direct in de praktijk te brengen zijn, is dan ook wat je kunt verwachten van Martijn.

trainer-bert-click
trainer-bert-click

Bert

Trainer

Bert heeft ruim 30 jaar ervaring binnen het vakgebied Informatiemanagement en Functioneel Beheer, en wordt er nog altijd door geboeid. Hij richt zich in zijn dagelijks werk vooral op het inrichten en verbeteren van de relatie tussen business en ICT, waarbij alle aspecten van het vak aan bod komen. Het creëren van duidelijkheid, samenwerking en werkbare en passende oplossingen zijn hierbij de leidende thema’s. Het gaat immers niet om techniek maar om mensen. Zij moeten in staat worden gesteld om de gewenste bijdrage en toegevoegde waarde te kunnen leveren aan de gehele keten van informatievoorziening en de daardoor ondersteunde bedrijfsprocessen. Hierbij speelt het delen van kennis en ervaring een belangrijke rol. In deze 30 jaar heeft Bert dan ook met veel plezier diverse trainingen en workshops ontwikkeld en verzorgd m.b.t. het vakgebied.

Naast onderstaande workshops hebben we nog veel meer workshops die jouw team kunnen helpen om grip te krijgen op de informatievoorziening. We kunnen je helpen door een companytraject samen te stellen gericht op de behoeften van jouw team. Ook kunnen we een losse workshop organiseren over een specifiek onderwerp. Wil je al onze workshops bekijken? Vul dan onderstaand formulier in. Janouk denkt graag mee over passende workshops voor jouw team uit onze workshop menukaart.

communicatie-met-je-stakeholders
Communicatie met je stakeholders
Leer hoe je meer kunt bereiken door goede communicatie met jouw stakeholders!
specificeren-en-aannames-voorkomen
Specificeren & Aannames voorkomen
Leer hoe je scherper kunt specificeren en ga aan de slag met de vraag achter de vraag achterhalen en de behoefte in kaart brengen!
workshops-iv-academy-janouk

PERSOONLIJK ADVIES

Welke workshop sluit aan bij jouw persoonlijke of teamontwikkeling? Janouk helpt jou kosteloos met het maken van de juiste keuze voor jezelf of voor jouw team. Zo weet je zeker dat de workshop bij gaat dragen aan jouw groeipad of dat van je team. 

Je kunt direct contact met Janouk opnemen voor een advies op maat!