Workshop 1

WORKSHOP

COMMUNICATIE MET JE STAKEHOLDERS

SPECIALIST

Als enige echte specialist in het vakgebied leer je dat wat er echt toe doet!

EXPERTS

Onze trainers zijn al jaren dagelijks werkzaam in het vakgebied en nemen je tijdens de opleiding mee in hun ervaringen. 

T-SHAPED SKILLS

Ontwikkel specialistische kennis gecombineerd met de vaardigheden die je nodig hebt!

CERTIFICAAT

Ontvang bij afronding van deze opleiding een certificaat van deelname op hbo niveau. 

Volg de workshop: Communicatie met je stakeholders

Wil jij meer invloed uitoefenen op belangrijke stakeholders in je organisatie? Wil je inzicht in wat jij anders kunt doen om de communicatie met je stakeholders te versoepelen? Dan is deze workshop wat voor jou.

Als Functioneel Beheerder ben je een belangrijke spin in het web binnen de organisatie als het gaat om het adviseren over de prioriteit en impact van wijzigingen. 

We zien alleen vaak dat de adviezen van Functioneel Beheer niet ter harte genomen worden. Besluiten worden genomen zonder rekening te houden met de belangrijke inzichten van Functioneel Beheer. Dit ligt voor een deel aan hoe IM is ingericht, maar voor een groot deel ook aan hoe je je adviezen overbrengt. Vakkennis is daarbij niet voldoende. Wat minstens zo belangrijk is is inzicht in hoe jouw stakeholders qua persoonlijkheid in elkaar zitten en hoe je je eigen communicatiestijl daarop aan kunt passen. 

Dat is waar je in deze workshop inzicht in krijgt. 

PROGRAMMA

  • DISC Communicatiestijlen
  • Inzicht in eigen voorkeursstijl
  • Inzicht in voorkeursstijl stakeholders
  • Casus uit eigen praktijk
  • Communicatietips

 

ONZE TRAINER

Mirjam Bekkenkamp

Een leven lang leren en ontdekken, dat is wat Mirjam drijft. Haar nieuwsgierigheid en leergierigheid zorgen ervoor dat zij op veel gebieden kennis verzamelt en zij brengt dit graag over op anderen om samen de wereld van informatiemanagement te verbeteren. Met ervaring in het vakgebied informatiemanagement is zij in staat om de praktijk en de theorie snel aan elkaar te verbinden en vooral te zorgen voor een interessante en praktijkgerichte inhoud. Zo worden er direct handvatten gecreëerd waarmee men in de praktijk direct aan de slag kan. Mirjam is geregistreerd levens- en loopbaancoach, teamcoach en afgestudeerd als psycholoog-trainer. In die hoedanigheid heeft zij binnen tientallen organisaties functioneel beheer teams geholpen een professionaliseringsslag te maken.

PLANNING & KOSTEN

De workshop duurt een dagdeel (3 uur), start om 9:30 uur en eindigt om 12:30 uur. Na jouw inschrijving ontvang je van ons een bericht voor het samenstellen van de planning. De kosten van deze workshop bedragen € 399,- (excl. btw).

SCHRIJF JE IN VOOR DE WORKSHOP

Vul het onderstaande formulier in om je in te schrijven voor de workshop Communicatie met je stakeholders. Na jou inschrijving nemen we contact met je op voor meer informatie. Wanneer we minimaal 5 deelnemers hebben voor een workshop gaan we van start. Wil je nu direct een workshop volgen? Neem dan contact op met Janouk voor de mogelijkheden.