11-03-2021: Eindelijk, een heldere en functionele blik op de AVG

Posted by IV experts
Persoonlijke-ontwikkeling-HEADERDe privacy verordening die al ruim twee jaar een feit is heeft voor veel veranderingen gezorgd. Organisaties moesten in sneltreinvaart voldoen aan de AVG en alle registers werden opengetrokken. De vraag anno 2020 is of we nu eigenlijk wel goed weten waar de AVG voor bedoeld is, wanneer er persoonsgegevens mogen worden verwerkt, welke verplichtingen van toepassing zijn en of we met droge ogen kunnen beweren dat aan de AVG voldaan is. Het heeft sowieso een nieuw licht geworpen op de toegevoegde waarde van de functioneel beheerder en de informatiemanager. Hoe bieden zij deze toegevoegde waarde en waarmee dan? Daar nemen Michiel en Patrick jullie vanuit hun ervaringen in mee.


Michiel is al ruim 25 jaar actief in de wereld van ICT dienstverlening en is werkzaam bij InAspire. Michiel verzorgt onder andere (online)trainingen, ontwikkelt e-learningmodules en ook examens, met name op gebied van Digitale Vaardigheden. Ook privacy- en security awareness is vast onderdeel van zijn programma.

Patrick is al ruim 15 jaar actief in de wereld van functioneel beheer en informatie- management en is werkzaam voor IV experts. In deze periode heeft Patrick aan zowel businesszijde -als aan IT-zijde een rol gespeeld. De afgelopen 3 jaar heeft hij zich toegelegd op privacy & security en menige organisatie ondersteund bij allerlei vraagstukken omtrent privacy & security en de AVG.

MELD JE (GRATIS) AAN VOOR DE WEBINAR