webinar-header-iv-academy

WEBINARS

elke twee weken delen we onze Kennis 

Eens in de twee weken organiseren wij een webinar over het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Onze experts delen hun kennis, ervaring én beantwoorden jouw vragen tijdens de webinars. Allerlei verschillende onderwerpen komen aan bod. Van vakinhoudelijke kennis tot persoonlijke ontwikkeling. Je kunt kosteloos aan al onze webinars deelnemen!

DE INFORMATIEMANAGER HOUDT DE VINGER AAN DE POLS?

21-01-2021 om 15:00 uur: Als informatiemanager moet je de vinger aan de pols blijven houden. Maar hoe doe je dat? In dit webinar neemt Wim Reijm je mee in zijn eigen zoektocht en ervaringen.

KENNISMANAGEMENT: "DOOR ELKAAR EN VOOR ELKAAR"

04-02-2021 om 15:00 uur: Bert en Sirona nemen jullie vanuit hun ervaringen mee in hoe je eerst de pleister plakt, maar daarna ook de oorzaak van het pleister plakken kan wegnemen.

DOCUMENTEREN: "VAN ZORGENKIND NAAR STEUNPILAAR"

18-02-2021 om 15:00 uur: Bert en Sirona geven jullie vanuit hun ervaringen handvatten om zinvolle en bruikbare documentatie op te stellen en het beheer en de vindbaarheid daarvan handig in te richten.

EINDELIJK, EEN HELDERE EN FUNCTIONELE BLIK OP DE AVG

11-03-2021 om 15:00 uur: Michiel en Patrick nemen jullie vanuit hun ervaringen mee in de toegevoegde waarde van de Functioneel Beheerder en Informatiemanager met betrekking tot de AVG .

DE MEERWAARDE VAN FUNCTIONEEL BEHEER IN EEN SCRUMTEAM?

01-04-2021 om 15:00 uur: Bart neemt je mee in zijn ervaringen als functioneel beheerder in (en rond) scrumteams. Op welke manier zou je als functioneel beheerder in een scrumteam toch meerwaarde kunnen bieden?

HEB JE NOG VRAGEN?

Heb je een vraag over onze webinars of is er een onderwerp waar jij graag een webinar over zou volgen? Neem dan contact met Chris!

Je kan ook het onderstaande formulier invullen. Ook dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.

JOUW CONTACTPERSOON

Chris

Bel 06-42782181 of mail direct naar c.van.haren@iv-experts.com.