webinar-header-iv-academy

WEBINARS

elke DRIE weken delen we onze Kennis 

Eens in de twee weken organiseren wij een webinar over het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Onze experts delen hun kennis, ervaring én beantwoorden jouw vragen tijdens de webinars. Allerlei verschillende onderwerpen komen aan bod. Van vakinhoudelijke kennis tot persoonlijke ontwikkeling. Je kunt kosteloos aan al onze webinars deelnemen!

DE FUNCTIONEEL BEHEERDER ALS IDEALE IV-ADVISEUR

11-05-2021 om 15:00 uur: In dit webinar deelt Martijn zijn ervaringen, aanpak en successen omtrent de Functioneel Beheerder als ideale IV-adviseur en word je uitgedaagd om jouw ervaringen en vragen te delen.

KENNISDELING BINNEN HET FB TEAM: HOE PAK JE DAT AAN?

17-06-2021 om 15:00 uur: In dit webinar zal Tom zijn aanpak delen en handvatten geven over hoe je binnen een team gestructureerd en met de juiste prioriteit kennis kunt delen en borgen.

VAN REACTIEF NAAR PROACTIEF FUNCTIONEEL BEHEER

09-09-2021 om 15:00 uur: Jeroen neemt je vanuit zijn ervaring mee in hoe je met een proactieve bril op als functioneel beheerder een heleboel zaken kan voorkomen in plaats van reactief oplossen én echte regie op de informatievoorziening kan gaan voeren. 

HEB JE NOG VRAGEN?

Heb je een vraag over onze webinars of is er een onderwerp waar jij graag een webinar over zou volgen? Neem dan contact met Chris!

Je kan ook het onderstaande formulier invullen. Ook dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.

JOUW CONTACTPERSOON

Chris

Bel 06-42782181 of mail direct naar c.van.haren@iv-experts.com.