webinar-header-iv-academy

WEBINARS

MAANDELIJKS delen we onze Kennis 

Maandelijks organiseren wij een webinar over het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Onze experts delen hun kennis, ervaring én beantwoorden jouw vragen tijdens de webinars. Allerlei verschillende onderwerpen komen aan bod. Van vakinhoudelijke kennis tot persoonlijke ontwikkeling. Je kunt kosteloos aan al onze webinars deelnemen! Van juli t/m augustus hebben we een tijdelijke zomerstop. Vanaf 9 september wordt het webinar programma weer hervat.

KENNISDELING BINNEN HET FB TEAM: HOE PAK JE DAT AAN?

17-06-2021 om 15:00 uur.
Dit webinar alsnog bekijken? Schrijf je gratis in voor onze online IV academy en kijk het webinar terug wanneer jij dat wil! 

VAN REACTIEF NAAR PROACTIEF FUNCTIONEEL BEHEER

09-09-21 om 15:00: Martijn Buurman neemt je mee in zijn ervaringen als het gaat om pro-actief Functioneel Beheer. Ook in de wereld van Functioneel Beheer en Informatiemanagement kun je er niet omheen; ‘een goed begin is het halve werk’.

Positioneren, organiseren en profileren van Functioneel Beheer

28-10-21 om 15:00: Arjen gaat jullie vanuit onze visie en zijn ervaring meenemen in de voor- en nadelen van de verschillende positioneringen van Functioneel Beheer en hoe hiermee om te gaan. 

HEB JE NOG VRAGEN?

Heb je een vraag over onze webinars of is er een onderwerp waar jij graag een webinar over zou volgen? Neem dan contact met Chris!

Je kan ook het onderstaande formulier invullen. Ook dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.

JOUW CONTACTPERSOON

Chris

Bel 06-42782181 of mail direct naar c.van.haren@iv-experts.com.