Opleidingen zwartwit

OPLEIDINGEN

 

 

KOMENDE OPLEIDINGSDATA

START DATUM OPLEIDING TRAINER(S) MEER INFORMATIE INSCHRIJVEN
02-02-2022  Introductie Functioneel Beheer Martijn Buurman Meer info Inschrijven
23-02-2022  Tactisch Functioneel Beheer  Martijn Buurman  Meer info  Inschrijven
 09-03-2022 Strategisch Informatiemanagement  Martijn Buurman Meer info Inschrijven

 

De IV academy is dé leeromgeving en community binnen het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Je leert hier alles over het inrichten, gebruiken, bewaken en beheren van de informatievoorziening als informatieprofessional.Wil jij je verder ontwikkelen in het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement? Moet jij nodig de kennis over het vakgebied weer opfrissen of ben je volledig nieuw in de wereld van de informatievoorziening? Schrijf je dan in voor de opleiding in Functioneel Beheer en Informatiemanagement die bij jou past!

INCOMPANY

Een goede basis als team is ontzettend belangrijk om goed Functioneel Beheer en Informatiemanagement neer te kunnen zetten. Daarom verzorgen wij al onze opleidingen ook incompany! Zo kan jouw team vanuit dezelfde sterke basis aan de slag! Wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten? Neem dan vrijblijvend contact op met Chris.

 

Word lid van de online IV academy

Wil jij naast het volgen van een workshop jouw vakinhoudelijke kennis nog verder verbreden? Je kunt ook vanuit huis deelnemen aan onze online trainingen! Via de online IV academy selecteer jij de lessen of complete trainingen die aansluiten bij jouw ontwikkeling. We zijn achter de schermen hard aan het werk om voor jou de ideale online leeromgeving vorm te geven,  maar je kunt nu al de eerste lessen volgen. Schrijf je direct in via deze link

ONZE TRAINERS

trainer-martijn-click
trainer-martijn-click

Martijn

Trainer

Martijn is een échte vakidioot in Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Zijn passie en enthousiasme voor het vak is aanstekelijk en dit helpt hem om zijn kennis en kunde op de juiste manier over te brengen aan zijn (aankomende) vakbroeders en -zusters. Martijn is volgens eigen zeggen geen “framework fetisjist” maar juist iemand die vakinhoudelijke uitdagingen pragmatisch aanvliegt met als basis de dagelijkse praktijk. Want Martijn is dagelijks actief bij opdrachtgevers. Concrete handvatten die direct in de praktijk te brengen zijn, is dan ook wat je kunt verwachten van Martijn.

trainer-bert-click
trainer-bert-click

Bert

Trainer

Bert heeft ruim 30 jaar ervaring binnen het vakgebied Informatiemanagement en Functioneel Beheer, en wordt er nog altijd door geboeid. Hij richt zich in zijn dagelijks werk vooral op het inrichten en verbeteren van de relatie tussen business en ICT, waarbij alle aspecten van het vak aan bod komen. Het creëren van duidelijkheid, samenwerking en werkbare en passende oplossingen zijn hierbij de leidende thema’s. Het gaat immers niet om techniek maar om mensen. Zij moeten in staat worden gesteld om de gewenste bijdrage en toegevoegde waarde te kunnen leveren aan de gehele keten van informatievoorziening en de daardoor ondersteunde bedrijfsprocessen. Hierbij speelt het delen van kennis en ervaring een belangrijke rol. In deze 30 jaar heeft Bert dan ook met veel plezier diverse trainingen en workshops ontwikkeld en verzorgd m.b.t. het vakgebied.

trainer-mirjam-click
trainer-mirjam-click

Mirjam

Trainer

This is the team member's short biography. It's a chance to connect the people visiting your website with your team. Having the info pop up in this window instead of another webpage is great user experience for the visitor.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Onze trainers zijn al jaren dagelijks werkzaam in het vakgebied en nemen je tijdens de opleiding mee in hun ervaringen. 

introductie-functioneel-beheer
INTRODUCTIE FUNCTIONEEL BEHEER
Tijdens deze opleiding krijg je de kennis die nodig is om je te helpen bij het invullen van jouw rol als ‘starter’ in dit vakgebied.
tactisch-functioneel-beheer
TACTISCH FUNCTIONEEL BEHEER
Tijdens de opleiding Tactisch Functioneel Beheer krijg je de kennis en handvatten die nodig zijn om jouw functie beter uit te kunnen voeren.
strategisch-informatiemanagement
STRATEGISCH INFORMATIE-MANAGEMENT
Tijdens deze opleiding krijg je de kennis die nodig is om een passende informatiestrategie in te richten.

ZENYA

Werk jij dagelijks met de Zenya applicatie van Infoland? Sinds 2020 organiseren wij de bijbehorende trainingen gericht op Functioneel Beheer en Document Beheer. Wil je meer weten over deze trainingen? Bekijk dan deze pagina.

 

Myrhte contact

PERSOONLIJK ADVIES

Heb je vragen over je persoonlijke- of teamontwikkeling? Twijfel je over wat het beste bij je zal passen? Of zijn er andere zaken die je graag nog wilt weten over de IV academy? Myrthe helpt jou kosteloos met het maken van de juiste studiekeuze, zodat de opleiding, workshop of digitale training perfect bij jouw persoonlijke ontwikkeling zal aansluiten. Neem direct contact op met Myrthe voor een persoonlijk advies op maat!